kidstennis WIT BLAUW en ROOD winter en voorjaar 2024-2025

september 2024 - juni 2025

 

Kidstennis wit 

Voor kinderen van 3 tot 5 jaar. In deze kleur gaan kinderen op een plezierige manier bewegen en spelen in een tenniswereld. Via 'hoera-tennis' wordt het juiste ritme en timing aangeleerd. Ze beleven plezier en maken vriendjes. De algemene motorische vorming wordt gestimuleerd met coördinatie-oefeningen en algemene bewegingservaring met een eerste aanzet tot de verschillende technieken.

 

 

Kidstennis blauw

Voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar. We spelen op een klein veld, laag net met rood-gele ballen. Ze maken kennis met het echte tennisspel. Er worden veel basis oefeningen gegeven naar het juiste contactpunt en om de specifieke coördinatie te verbeteren. Veel spelen en plezier beleven blijven de blauwe draad.

 

 

Kidstennis rood

Voor kinderen tussen de 7 en 9 jaar. We spelen nog steeds op een klein veld, laag net met rood-gele ballen. Het terrein is al iets groter dan bij blauw, de bewegingen worden hierdoor iets ruimer, voorbereiding en uitzwaai leren we hier aan. Veel spelen en plezier hebben blijven de rode draad.

 

 

Info ? ga naar www.tennisvlaanderen.be en zoek onder item 'kidstennis'.

Wanneer ?

Tijdens de winter- en voorjaarsperiode bieden we kidstennis WIT aan op woensdag van 16u00-17u00 (woensdag van 17u00-18u00 (als de groep te groot zou zijn).

Tijdens de winter-en voorjaarsperiode  bieden we kidstennis BLAUW en ROOD  aan

Kleine groep (2/3 spelers): weekdagen tussen 16h00 en 18h00 (wo 14u-18u)

Grote groep: vrijdag tussen 16u00-18u00 

 

  • sessie 1: van maandag 9 sept t/m zondag 22 dec (14 weken) 
    Geen les: van maandag 28 okt  t/m zondag 3 nov, herfstvakantie, voor een alternatief tijdens deze week: zie 'stages'

  • sessie 2: van maandag 6 jan t/m zondag 6 april  (12 weken)
    Geen les: van maandag 3 maart t/m zondag 9 maart, krokusvakantie, voor een alternatief tijdens deze week: zie 'stages'

  • sessie 3: van maandag 21 april t/m zondag 8 juni (7 weken)

  • Geen les ma 21 april (Paasmaandag), do en vr 29+30 mei (hemelvaart) 

 

Kostprijs wit :

sessie 1 (14 weken): 143€ (1x per week groepstraining op woensdag) ONDER VOORBEHOUD! AFH VAN DE GROOTTE VAN DE GROEP

sessie 2 en 3 (19 weken): 186€ (1 x per week groepstraining op woensdag) ONDER VOORBEHOUD! AFH VAN DE GROOTTE VAN DE GROEP

Kostprijs rood/blauw:

sessie 1 (14 weken): 330€ (1 x per week in kleine groep van 3 spelers en 1 x per week groepstraining op vrijdag 16u00 of 17u00) ONDER VOORBEHOUD! AFH VAN DE GROOTTE VAN DE GROEP

sessie 2 en sessie 3 (19 weken):  410 €  (1 x per week in kleine groep van 3 spelers -voor 2 spelers is er een meerprijs- en 1 x per week groepstraining op vrijdag 16u00 of 17u00) ONDER VOORBEHOUD! AFH VAN DE GROOTTE VAN DE GROEP

Na het invullen en verzenden van uw inschrijvingsformulier ontvangt u van ons per direct een bevestiging via het mail adres dat u bij inschrijving opgeeft als 'contact E mail'. Begin oktober ontvangt u van ons een onkostennota via hetzelfde mail adres. U maakt het bedrag over op het vermelde rek nr met vermelding van de volledige naam van de speler èn het nummer van de onkostennota. Omwille van hogere kosten is er vanaf sessie een lichte prijsstijging toegepast.

BELANGRIJK indien de kinderen tijdens deze periode van 33 weken het kidstennis "WIT, BLAUW of ROOD" ontgroeien, neemt de veranwtoordelijke trainster, Christine Geukens, contact met u op. De speler mag dan vervroegd doorstromen naar de volgende kleur. Indien u akkoord bent ontvangt u naderhand de eventuele  tarief wijziging. 

Kinderen die meerdere uren per week willen trainen, of privé les wensen, dienen contact op te nemen met de verantwoordelijke trainster ivm de mogelijkheden (kidstennis.lta@gmail.com)

Let op:  Alle spelers dienen lid (of bijlid) te zijn van de TC Maaseik en dit niet enkel voor het gebruik van de buitenbanen en een gunsttarief voor de indoorbanen maar ook voor de verzekering. Meer inlichtingen hierover kan u terugvinden onder het item 'over TCM' (lid worden). Dit geldt voor de kinderen ouder dan 6 jaar (de -6 jarigen zijn automatisch lid, maar moeten zich wel aanmelden via de site elk jaar opnieuw!)

 

NIEUW! 

Vanaf komend tennisseizoen is er de mogelijkheid tot het aankopen van een racketje via LTA. We hebben de roze, blauwe en gele racket, van Babolat. Bij het invullen van de gegevens voor de trainingslessen, kan u aangeven of u een racketje wenst aan te kopen. Welk racket en de de grootte van de racket zal bepaald worden tijdens de eerste tennisles. De trainer zal samen met uw kind bekijken welke grootte er nodig zal zijn.

 

 

17-19-21  €28                19-21-23   €35          17-19-21   €28

23-25      €30                 25-26       €40           23-25       €30

 

Voor meer info ?
Geukens Christine (kidstennis.lta@gmail.com of 0476/35.14.44.)
Verantwoordelijke kidstennis wit, blauw en rood

(straat huisnummer, postcode gemeente)
(dd/mm/jjjj)
(graag een gsm nummer gekoppeld aan whatsapp, wij gebruiken deze app voor communicatie in de groepen)
De lesvoorwaarden kan je terugvinden onder de rubriek "trainingen/overzicht".