Reglement Baanreservaties

REGLEMENT VOOR BAANRESERVATIES

van half april tot half september

Onze club telt intussen meer dan 900 leden waaronder jeugdspelers, volwassen spelers, senioren, recreanten en competitiespelers, die allemaal willen spelen wanneer het voor hen goed uitkomt.

Wij proberen aan ieders wens te voldoen, wat niet makkelijk en zelfs onmogelijk is, maar met volgende aanpassingen hopen we iedereen tegemoet te komen.

 1. Op de computer zal je 16 RESERVEERBARE BANEN zien: 12 buitenbanen en 4 binnenbanen. De binnenbanen mogen pas gereserveerd worden als alle buitenbanen bezet zijn. We raden aan om de banen in volgorde te reserveren: eerst baan 1, dan 2, dan 3 ……. Dit heeft meerdere voordelen: volgorde van voorrang op de binnenbanen, besparing verlichting, overzichtelijker en minder kans om gestoord te worden door trainingen. Wij dringen er op aan dat met de juiste namen gereserveerd wordt d.w.z. de namen van de  personen die op het veld staan moeten overeenkomen met deze op de computer .

 2. GRATIS GEBRUIK VAN DE HAL VOOR ALLE LEDEN VANAF HALF  APRIL TOT HALF SEPTEMBER.

  Het regent …..we hebben slechts 4 binnenbanen. Wie krijgt voorrang?

  Indien geen interclub- of tornooi wedstrijden binnen moeten gespeeld worden mag de recreant ’s avonds (vanaf 19.00 u.) als eerste gebruik maken van onze indoorbanen. De trainingen worden in de hal van LTA gegeven.
  Wie op buitenbaan 1 gereserveerd heeft krijgt binnenbaan 1, wie op buitenbaan 2 gereserveerd heeft krijgt binnenbaan 2 enz. ….. behalve als alle buiten- en binnenbanen al gereserveerd waren. Dan spelen de spelers van baan 13, 14, 15 en 16 (de binnenbanen) hun uur uit en vervolgens hebben spelers van buitenbaan 1, 2, 3 …..terug voorrang.
  Overdag (tot 19.00 u.) krijgen de groepstrainingen van LTA-jeugd voorrang op de recreanten  in de TCM hal.

 3. Tijdens de tornooien trachten wij steeds enkele banen ter beschikking van de recreanten te houden (behalve bij slechte weersomstandigheden).
  Je kan deze reserveren of je kan contact opnemen met de wedstrijdleiding (die ’s avonds steeds aanwezig is tijdens het tornooi). Zij kunnen je zeggen wanneer en welke binnen- of buitenbaan beschikbaar is.

 4. GASTSPELERS KUNNEN GEEN BAAN RESERVEREN OP WEEKDAGEN TIJDENS DE AVONDUREN (vanaf 19.00 u.). Wanneer een baan vrij blijft kan deze, na betaling, ingenomen worden.