Kidstennis ORANJE en GROEN winter en voorjaar 2022-2023

september - juni 2022-2023

Kidstennis oranje
Voor kinderen van 8 tot 10 jaar. Stilaan wordt taktiek ook belangrijker. De kinderen leren 'diep' en 'breed' spelen. Bovenhandse opslag en dubbelspel komen nu ook aan bod. Veel spelen en plezier maken blijft heel belangrijk. We spelen op een 3/4 veld, met een lager net en softbal.

Kidstennis groen
Voor kinderen van 10 en 11 jaar. De doelen zijn het perfectioneren van de techniek en taktiek. Mentale vaardigheden komen reeds aan bod. We spelen op een groot veld met de overgangsbal.

ADVIES: we raden spelers van deze leeftijd aan om 2 keer per week trainen.

Info ?
ga naar www.tennisvlaanderen.be en zoek onder item 'kidstennis'.

Wanneer ?

Tijdens de winter en het voorjaar bieden we kidstennis oranje en groen aan op alle dagen.

  • sessie 1: van maandag 12 sept t/m zondag 25 dec (14 weken) !! de trainingen van 24+25 december worden georganiseerd op 7+8 januari !!
    Geen les: van maandag 31 okt  t/m zondag 6 nov, herfstvakantie, voor een alternatief tijdens deze week: zie 'stages'; NIEUW DIT JAAR officieel INDOORTORNOOI tds de herfstvakantie

  • sessie 2: van maandag 9 jan t/m zondag 2 april  (11 weken)
    Geen les: van maandag 20 feb t/m zondag 26 feb, krokusvakantie, voor een alternatief tijdens deze week: zie 'stages'

  • sessie 3: van maandag 17 april t/m zondag 11 juni (8 weken)

             Geen les op do en vr 18+19 mei (hemelvaart); ma 29 mei (pinkstermaandag)

DE WEEK VAN 12 JUNI WORDEN ER INHAALTRAININGEN GEORGANSIEERD (iedereen welkom)!

Inschrijven


Onze tarieven zijn gebaseerd op 1 uur per week en deze worden aangepast in verhouding met het aantal uren dat de kinderen wensen les te volgen. Uw kind wordt afhankelijk van de inschrijvingen door de trainers in een groep van 3 of 4 spelers ingedeeld. Wij doen ons best om homogene groepen te vormen om zo efficiënt mogelijk te werken.

Degenen die een tweede uur wensen te trainen, worden voor hun tweede lesuur meestal in het weekend ingepland, tenzij er zich andere opties aanbieden

Kinderen die privé of met 2 spelers  wensen les te volgen, dienen contact op te nemen met de verantwoordelijke trainer, Luc Clauwers, via Luc@tennis-lta.be (of whatsapp 0497/394439) Luc zal met u samen de opties bekijken.

Kostprijs (pp): bij inschrijving ben je automatisch voor de 3 sessies ingeschreven (een eerste onkostennota ontvangt u einde september, de nota voor sessie 2+3 einde december)

  • sessie 1:
met 4 spelers: 176 €
met 3 spelers: 226 €
  • sessie 2 & 3:
met 4 spelers:  242 €
met 3 spelers:  298 €

De spelers die trainen op zaterdag of zondag, rekenen we enkel sessie 2 aan, vermits de trainingen tijdens het voorjaar NIET doorgaan op zaterdag en zondag omwille van interclub.

De spelers die in het weekend gepland staan, kunnen op het einde van sessie 2 een extra uur tijdens de weekdagen aanvragen.

  • Kostprijs enkel sessie 2:
met 4 spelers: 152 €
met 3 spelers: 196 €
 
Let op: vanaf het voorjaar trainen we buiten en maken we gebruik van de buitenbanen van TC Maaseik. Alle spelers dienen lid (of bijlid) te zijn van de tennisclub. Niet enkel voor het gebruik van de buitenbanen, maar ook voor de verzekering en gunsttarief indoorbanen. Meer inlichtingen hierover kan u terugvinden onder het item 'over TCM', lid worden.
 
Luc Clauwers (luc@tennis-lta.be)
Verantwoordelijke kidstennis oranje en groen
 
(straat huisnummer, postcode gemeente)
(dd/mm/jjjj)
(graag een gsm nummer gekoppeld aan whatsapp, wij gebruiken deze app veel voor alle communicatie in de groepen)
Hoe meer dagen je kan, des te makkelijker ben je in te plannen
De lesvoorwaarden kan je terugvinden onder de rubriek "trainingen/overzicht"