Kidstennis na krokusverlof

maart-juni

Kidstennis wit Voor kinderen vanaf 3 jaar. In deze kleur gaan kinderen op een plezierige manier bewegen en spelen in een tenniswereld. Ze beleven plezier en maken vriendjes. De algemene motorische vorming wordt gestimuleerd met coördinatie-oefeningen en algemene bewegingservaring met een eerste aanzet voor de verschillende technieken.

Kidstennis blauw Voor kinderen tussen de 5 en 6 jaar. We spelen op een klein veld, laag net met mousse of foamballen. We maken kennis met het echte tennisspel. Er worden veel basis oefeningen gegeven naar het juiste contactpunt en om de specifieke coördinatie te verbeteren. Veel spelen en plezier beleven blijven de blauwe draad.

Kidstennis rood Voor kinderen tussen de 7 (8) jaar. We spelen nog steeds op een klein veld, laag net met mousse, foam of softballen. Het terrein is al iets groter dan in blauw, de bewegingen worden hierdoor iets ruimer, voorbereiding en uitzwaai leren we hier aan. Veel spelen en plezier hebben blijven de rode draad.

Info ? ga naar www.tennisvlaanderen.be en zoek onder item 'kidstennis'.

Wanneer ?

Na de krokusvakantie is er mogelijkheid om in te stappen bij kidstennis WIT aan op woensdag van 16u00-17u00 of ..... of kidstennis BLAUW en ROOD  aan op weekdagen tussen 16h00 en 18h00 & vrijdag tussen 16u00-18u00.

van maandag 2  maart t/m zondag 14 juni (13 weken)

             Geen les op vrijdag 1 mei; do en vr 21+22 mei (hemelvaart); ma 1 juni (pinksteren); tijdens vakantie kan je altijd eens een kijkje nemen bij 'stages'

 

Kostprijs wit :

13 weken: 94€ (1x per week groepstraining op woensdag)

Kostprijs rood/blauw:

13 weken grote (vrijdag) en kleine groep (weekdagen): 218€ (1 x per week in kleine groep van 3 spelers en 1 x per week groepstraining op vrijdag 17u00-18u00)

13 weken grote groep (vrijdag):  75 €  (groepstraining op vrijdag 17u00-18u00)

13 weken kleine groep:  143 €  

 

Na het invullen en verzenden van uw inschrijvingsformulier ontvangt u van ons per direct een bevestiging via het mail adres dat u bij inschrijving opgeeft als 'contact E mail'. Begin oktober ontvangt u van ons een onkostennota via hetzelfde mail adres. U maakt het bedrag over op het vermelde rek nr met vermelding van de volledige naam van de speler èn het nummer van de onkostennota.

BELANGRIJK Indien de kinderen tijdens deze periode van 33 weken het kidstennis "WIT, BLAUW of ROOD" ontgroeien, neemt de veranwtoordelijke trainster, Christine Geukens, contact met u op. De speler mag dan vervroegd doorstromen naar de volgende kleur. Indien u akkoord bent ontvangt u naderhand de eventuele  tarief wijziging. 

Kinderen die meerdere uren per week willen trainen, of privé les wensen, dienen contact op te nemen met de verantwoordelijke trainster ivm de mogelijkheden (christine@tennis-lta.be)

Let op:  Alle spelers dienen lid (of bijlid) te zijn van de TC Maaseik en dit niet enkel voor het gebruik van de buitenbanen, maar ook voor de verzekering. Meer inlichtingen hierover kan u terugvinden onder het item 'over TCM'.

Voor meer info ?
Geukens Christine (kidstennis.lta@gmail.com of 0476/35.14.44.)

Verantwoordelijke kidstennis wit blauw en rood