CLUB KLEDIJ 2017

Voor 2017 bieden we jullie weer een nieuwe tennisoutfit aan. Dit jaar hebben we voor de teamware collectie van Adidas gekozen, eenvoudig maar stijlvol en gepimpt met het logo van TCM (aangepaste kleuren) en voor de jeugdspelers ook nog dat van LTA.  We  kunnen uiteraard niemand verplichten om in deze outfit aan te treden maar we willen het wel promoten en vooral voor de interclubspelers sterk aanraden. Het is heel plezant als je op een club aankomt en onmiddellijk de spelers van Maaseik herkent en in onze eigen club is het heel praktisch als de interclubleiding en de toeschouwers onmiddellijk kunnen zien wie voor Maaseik speelt.

Op DEZE LIJST zie je de complete jongens, meisjes,heren- en  dameslijn. De prijzen staan er bij. Deze zijn inclusief logo(‘s). Deze prijzen en de garantie van tijdige levering zijn enkel geldig voor de TCM-leden die hun outfit bestellen tijdens de pasdagen.

Hiervoor willen we jullie alvast uitnodigen bij GI-SPORT op de Markt te Maaseik.

Pasdagen:      

  • Woensdag 8 maart : 10.00 u – 18.00 u.
  • Vrijdag    10 maart : 10.00 u – 18.00 u.
  • Zaterdag 11 maart : 10.00 u – 17.00 u
  • Maandagmiddag 13, dinsdag 14 en woensdag 15 maart zijn een extra optie voor diegenen die op 8, 10 en 11 maart onmogelijk kunnen komen.

Al de verschillende maten voor de volwassenen en de jeugd zijn dan voorradig. De trainingspakken zijn beperkt voorradig als pasmaat. Er kan gepast en besteld worden en begin april  kan alles afgehaald worden. Om praktische redenen en in afspraak met de club willen we vragen om  bij de bestelling cash geld mee te nemen zodat onmiddellijk kan afgerekend worden.