Tennisladder TCM

Zomer 2020

 


Meespelen op de tennisladder

 1. Download de gratis app 'Clubladder' van SportconneXions beschikbaar in de Play store of App store of
  meld je hieronder aan voor de tennisladder(s) waarin je wenst mee te spelen.
 2. selecteer je speelsterkte
 3. kies zelf wanneer en hoe vaak je graag speelt
 4. Je ontvangt je wedstrijdgegevens
 5. De eerstgenoemde speler neemt contact op met de tegenspeler(s) en reserveert de baan via een bericht of whatsapp naar Tom 0476 24 52 02 of Eddy 0495 22 46 64
 6. Je speelt de wedstrijd en telt de games door tot het einde van het speluur.  De wedstrijd kan eindigen in een gelijk spel.
 7. De winnaar geeft de uitslag door via de website of via de app
 8. Je klimt op de ladder als je wint van iemand die hoger staat.
 9. Je wacht op de volgende wedstrijdgegevens.

SPEEL OM TE WINNEN MAAR BLIJF SPORTIEF !!!

Er is een aparte ladder voor dames en heren en één voor dubbelspel. De 1e ronde word je ingedeeld op basis van je speelsterkte. Daarna tellen alleen je wedstrijdresultaten.

Spelregels
Je speelt tijdens het gereserveerde uur en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes hebt overgeslagen. Je wordt van de ladder gehaald als je 2 rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kunt je altijd weer opnieuw aanmelden.

Volledige spelregels van de clubladder.

Rondes
Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvang je de wedstrijdgegevens. De eerstgenoemde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen.

Seizoen
Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3. Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat je je afmeldt.

Meld je nu aan voor de clubladder(s):

     

 

VEEL SPEELPLEZIER !!!