Tennisladder TCM

Zomer 2022

TCM Tennisladder!

 

Voor beginners en gevorderden:
De online tennisladder is een leuke en snelle manier om nieuwe tennismaatjes op je club te ontmoeten.

Meld je aan en binnen 2 weken speel je je eerste ladderwedstrijd op jouw niveau.

Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over.


We hebben maar liefst 5 ladders!

Dubbel Dames,
Dubbel Heren en
Dubbel Gemengd.

Enkel Dames en
Enkel Heren.

Klik op één van bovenstaande links, daar vind je alle informatie !

Veel speelplezier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spelregels

Je speelt tijdens het gereserveerde uur en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. De winnaar registreert de score met de clubladder app of op de site. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes hebt overgeslagen. Je wordt van de ladder gehaald als je 2 rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kunt je altijd weer opnieuw aanmelden.

Volledige spelregels van de clubladder.

Rondes
Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvang je de wedstrijdgegevens. De eerstgenoemde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen.

Seizoen
Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3. Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat je je afmeldt.